Kammarugnsgatan 7

Kammarugnsgatan 7

Slutpris

2 525 000 kr


Ekeby— Bjuv

Kammarugnsgatan 7


Slutpris
2 525 000 kr

Ekeby— Bjuv

FINT 1-1/2 PLANSHUS MED ETT STORT FINT GARAGE MED DUBBELPORT OCH EN HÄRLIG STOR TRÄDGÅRD I EKEBY!

Söker ni ett fint renoverat 1-1/2 planshus på lugn återvändsgata i ett barnvänligt område som har stort fint garage med dubbelport, välskött trädgård med trädäck och möjlighet till fyra sovrum? Välkomna till Kammarugnsgatan 7 som ligger i omtyckta Ekeby!

Ni kommer bli överraskade över det fina stora garaget, lyxigt att få plats med båda bilarna och mycket mer. Huset är fördelat på två plan där första erbjuder sociala umgängesytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar ett härligt ljusinsläpp med lättmöblerade ytor. Från både vardagsrum och kök har man utgång till det stora trädäcket. Härligt att kunna öppna upp på sommaren med närhet från kök till trädgården. Fint kök i vita luckor, trevlig bänkskiva och ett mörkare kakel som fint bryter av det ljusa tillsammans med en komplett maskinpark och ligger i anslutning till grovköket. Här finns utgång till husets gavel, tvättmaskin, torktumlare, bra med förvaring i form av skåp och arbetsbänk med vask. Innan ni går upp till ovanvåningen finner ni en klädkammare, det stora helkaklade badrummet i stilrena kulörer som är utrustat med dusch som ligger i anslutning till hallen. På andra sidan finner man det första sovrummet av tre som rymmer säng och förvaring.

På ovanvåningen har ni en hall med det genomgående fina golvet som även finns på första plan och en hall som kan möbleras som ett kontor eller en läshörna. Här finner man ett sovrum i vardera del med möjlighet att sätta upp en vägg i ena rummet mellan fönsterpartierna/elementen så för er som är i behov av totalt fyra sovrum så går det att ordna. Ni finner även husets andra badrum, helkaklad i stilrena kulörer och utrustat med dusch.

Huset som passar perfekt för paret eller barnfamiljen med en trädgård som verkligen kommer uppskattas av era barn och när ni har vänner på besök, här finns stora ytor och många möjligheter där trädäcket blivit givna favoritplatsen.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med ca 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria.


Boarea
117 kvm
Driftkostnad
31 631 kr/år
Tomtarea
785 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Kammarugnsgatan såldes av oss 2021-09-26. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Kammarugnsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.