Storgatan 37

Storgatan 37

Slutpris

2 250 000 kr


Ekeby— Bjuv

Storgatan 37


Slutpris
2 250 000 kr

Ekeby— Bjuv

FINT 1-1/2 PLANS HUS MED KÄLLARE OCH EN FANTASTISK HÖRNTOMT I EKEBY!

Nu kan vi stolt presentera detta charmiga hus med en fantastisk hörntomt och garage på Storgatan 37 i omtyckta Ekeby!

Från att ha parkerat bilen på den breda uppfarten eller i garaget så möts man av en ljus hall med god plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man en fin helkaklad toalett. Köket ligger i vinkel med hall och vardagsrum. Ett kök med goda arbetsytor och förvaring som tar fram matglädjen som har två stora fönster som ger en härlig utsikt och ett fint ljusinsläpp. Köket är modernt inrett med vita luckor tillsammans med mörkare bänkskiva och kakel. Tidigare fanns det en vägg i vardagsrummet men genom att ha öppnat upp så har det bildats en härlig rymd med ett trevligt ljusinsläpp. Stora sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord för större tillställningar. Här finns en kamin som inte bara ger mysfaktor utan även bra värmekälla.

Det finns fyra väldisponerade sovrum där samtliga rymmer säng och förvaring. Det första är beläget på första plan och de tre andra finner man på ovanvåningen där även det helkaklade fina badrummet finns. Stort badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Stor härlig hörntomt på 756 kvm som har en uteplats på betongplattan närmst huset på framsidan och ett trädäck bredvid garaget, trevligt att ha plats att kunna bjuda hem vänner och familj. Ett rymligt garage med plats till en bil som ligger i vinkel med den andra byggnaden som rymmer förvaring och trädgårdsredskap. Baksidan av huset har stor potential och på sommaren blir det insynsskyddat.

Ekeby är en tätort som ligger i Bjuvs kommun. En familjärby med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter som ligger väldigt bra strategiskt då man enkelt kommer ut på motorvägen som tar en vidare till grannkommunerna som Helsingborg med stora köpcentrumet Väla med över 200 butiker. Ekeby är mest omtalat för sin stora möbelaffär (Ekebymöbler), det finns skolor, livsmedelsaffärer, sparbank, Radio och Teletekniska museet, bensinstationer, bibliotek och pizzeria.


Boarea/biarea
98/50 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
756 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-03-15

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Storgatan såldes av oss 2021-03-15. Se alla våra försäljningar i Ekeby samt även på Storgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.