Fleningevägen 239

Fleningevägen 239

Slutpris

2 500 000 kr


Fleninge— Helsingborg

Fleningevägen 239


Slutpris
2 500 000 kr

Fleninge— Helsingborg

Fint hus på ett trevligt läge i utkanten av Fleninge!

Fint hus byggt i 1-1/2 plan med källare. Huset ligger i utkanten av Fleninge mot Ödåkra. Man parkerar bilen smidigt på tomten och uppfarten går att breddas om man önskar. Entréplanet erbjuder en toalett, ett kök med matplats, stora sällskapsytor i vinkel som idag används som vardagsrum och matplats. Här går enkelt att göra ett extra rum om man behöver. I vardagsrummet finns en kamin. Från matplatsen har man utgången till det stora inglasade uterummet. På ovanplanet hittar vi två sovrum, ett badrum samt ett oinrett utrymme som också kan göras om till ett extra rum. I källaren har vi sedan tvättstuga, pannrum/verkstad, matkällare samt ett extra rum som även det kan renoveras för att få ett extra rum. Det finns alltså stor potential till att få fler rum i huset med enkla medel.

Huset har kommunalt vatten men enskilt avlopp. Nuvarande ägare anlade ett nytt reningsverk 2016 och det är godkänt av kommunen.

Här bor man nära Ödåkra och där har man sedan allt som ens vardag kan tänkas behöva. Stora shoppingcentrumet Väla med 200 butiker, stora livsmedelsbutiker, tandläkare, gym, vårdcentral, apotek och flera skolor. I Fleninge finns Fleninge Förskola som ligger mitt i byn. Det finns mysiga grönområden med trevliga promenadslingor. Kommunikationen är väldigt god med bra bussförbindelser och 2,5 km från huset ligger Ödåkra tågstation som gör det enkelt för er att färdas vidare. För er som pendlar med bil så tar man sig ut på motorvägen på bara ett par minuter från uppfarten.

Kort sammanfattat är detta en fin villa perfekt för både den stora och den lilla familjen!


Boarea/biarea
67/67 kvm
Tomtarea
1 183 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2021-08-20

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Fleningevägen såldes av oss 2021-08-20. Se alla våra försäljningar i Fleninge samt även på Fleningevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.