Häljenäsvägen 9 H

Häljenäsvägen 9 H

Slutpris

1 550 000 kr


Häljarp— Landskrona

Häljenäsvägen 9 H


Slutpris
1 550 000 kr

Häljarp— Landskrona

Genomgående öppen planlösning med påkostade materialval och stor uteplats i sydvästläge

Inflyttningsklar gavellägenhet i nyskick som välkomnar med öppen planlösning och varma materialval som bidrar till en hemtrevlig och ombonad, men samtidigt modern känsla. Tillsammans med betsade takbjälkar i det sluttande pulpettaket kontrasterar det vackra, lite mörkare ekgolvet väl mot de ljusa, putsade innerväggarna. Badrum kaklat med påkostad jurakalksten, Tv som med millimeterprecision införlivats i den putsade väggen samt, av möbelsnickare platsbyggd garderobssektion i massiv ek utgör påkostade, exklusiva inslag som skapar en för området unik lägenhet med mycket personlighet och karaktär. Dessutom komfortabel golvvärme i hela lägenheten.

Den öppna planlösningen som fördelas på kök, Tv-hörna och matplats kompletteras av två sovrum samt ett generöst tilltaget badrum med dusch och tvättmaskin / torktumlare.

Den härliga, inbjudande uteplatsen om cirka 20 kvadratmeter erbjuder utrymme för rejält möblemang och större sällskap i solsäkert sydvästläge. Tack vare sitt utskjutande gavelparti kan såväl utsikt som morgonsol avnjutas även österifrån.

Förråd i direkt anslutning till uteplatsen och parkeringsplats ingår i avgiften.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen samt Häljarps Pizzeria och Restaurang Sand. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och bara några få minuter bort ligger Barsebäcks Golf & Country Club. Större matbutiker i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
4 430 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-25

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på häljenäsvägen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på häljenäsvägen.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.