Häljenäsvägen 9 H / Häljarp / Landskrona

Genomgående öppen planlösning med påkostade materialval och stor uteplats i sydvästläge

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
4 430 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på häljenäsvägen såldes av oss 2020-05-25. Se alla våra försäljningar i Häljarp samt även på häljenäsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Inflyttningsklar gavellägenhet i nyskick som välkomnar med öppen planlösning och varma materialval som bidrar till en hemtrevlig och ombonad, men samtidigt modern känsla. Tillsammans med betsade takbjälkar i det sluttande pulpettaket kontrasterar det vackra, lite mörkare ekgolvet väl mot de ljusa, putsade innerväggarna. Badrum kaklat med påkostad jurakalksten, Tv som med millimeterprecision införlivats i den putsade väggen samt, av möbelsnickare platsbyggd garderobssektion i massiv ek utgör påkostade, exklusiva inslag som skapar en för området unik lägenhet med mycket personlighet och karaktär. Dessutom komfortabel golvvärme i hela lägenheten.

Den öppna planlösningen som fördelas på kök, Tv-hörna och matplats kompletteras av två sovrum samt ett generöst tilltaget badrum med dusch och tvättmaskin / torktumlare.

Den härliga, inbjudande uteplatsen om cirka 20 kvadratmeter erbjuder utrymme för rejält möblemang och större sällskap i solsäkert sydvästläge. Tack vare sitt utskjutande gavelparti kan såväl utsikt som morgonsol avnjutas även österifrån.

Förråd i direkt anslutning till uteplatsen och parkeringsplats ingår i avgiften.

I Häljarp erbjuds såväl F-3 skola, Emiliaskolan som åk 4-9 på Sandåkerskolan. Närhet till motorväg, pågatåg samt buss gör det enkelt att ta sig till Helsingborg, Lund och Malmö. Det finns en välsorterad Ica-butik vid namn Häljarpshallen samt Häljarps Pizzeria och Restaurang Sand. I Häljarps utkant finns Öresunds golfbana med restaurang Clubhouse och bara några få minuter bort ligger Barsebäcks Golf & Country Club. Större matbutiker i Landskrona nås inom några minuter med bil.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Häljarp

Mitt i den expansiva Öresundsregionen ligger villaområdet Häljarp vars popularitet som bostadsort stadigt ökat under senare år. Här samsas äldre, charmiga villor med helt nya områden med såväl villor som bostadsrätter. Barnvänligt med närhet till välrenommerade skolor och utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Restauranger och service

I den välsorterade ICA-butiken Häljarpshallen, öppet dagligen 8-21, finner man det mesta man behöver. Önskar man storhandla finns ett flertal större matbutiker i Landskrona att välja mellan, endast 5-10 min bilfärd bort. Det finns även en spelbutik. Restauranger och pizzerior erbjuds i form av Restaurang Sand, Häljarps Pizzeria samt Clubhouse som är golfbanans restaurang med bland annat daglig lunchbuffé.

Fritid & nöje

Sedan 2004 finns en 18-håls golfbana i Häljarp vid namn Öresunds GK. För den som önskar hålla sig i form finns ett hälsocenter i Korpens regi med välutrustat gym och gruppträning på schemat. I anslutning till Sandåkerskolan och Emiliaskolan ligger Häljarps idrottsplats med två 11-mannaplaner, en 7-mannaplan samt en konstgräsplan samt en träningsplan på gräs. Dessutom en fullstor idrottshall som inom tre år ska kompletteras med ytterligare en hall. Omgivningarna kring Häljarp erbjuder ett vackert, varierande landskap där böljande fält, obrutna havsvyer och härliga skogsområden kring Saxtorp och Järavallen avlöser varandra och erbjuder utmärkta möjligheter till underbara naturupplevelser. Här finns också anlagda motionsslingor för såväl löpning som mountanbikeåkning eller varför inte bara en rogivande skogspromenad. Under sommaren kan man bada i såväl Borstahusen i Landskrona som i Barsebäcks hamn. I Saxån som rinner genom Häljarp finns goda möjligheter att få såväl rejäl aborre som havsöring på kroken. Från Landskrona avgår turbåtar för havsfiske av framförallt torsk, sill och makrill. Som boende i Häljarp har man möjlighet att ta del av ett gediget och varierat kultur-, shopping- och nöjesutbud i Landskrona, Helsingborg, Lund, Malmö och Köpenhamn samt närliggande köpcentra.

Kommunikationer

Vid pågatågsstationen i mitten av byn avgår tåg mot såväl Landskrona - Helsingborg som mot Lund - Malmö - Köpenhamn ca 1-2 gångar per timme. Till Landskrona och närliggande orter erbjuds bussförbindelser och med bil tar man sig snabbt ut till E6:an för pendling i såväl söder- som norrgående riktning. För den som önskar lite vardagsmotion finns asfalterad cykelbana hela vägen in till Landskrona.

Familjeliv & skolor

Häljarp erbjuder utmärkta skolalternativ från förskola till högstadium. Högstadieskola - Sandåkerskolan F-3 skola - Emiliaskolan Förskolor - Emiliaskolans förskola, Tallskolan samt Strandängens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.