Sandvägen 8 / Häljarp / Landskrona

Häljarp / 1-plansvilla med källare - Sandvägen 8

Slutpris
1 695 000 kr
Referensnummer
132 268
Boarea/biarea
81/75 kvm
Driftkostnad
21 406 kr/år
Tomtarea
1 060 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1-plans med källare
Såld
2014-02-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Sandvägen 8 såldes av oss 2014-02-25. Se alla våra försäljningar i Häljarp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Häljarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverad, fräsch villa med terass i västerläge, nytt tak med glaserade takpannor samt nya fönster. Stilfull interiör med ny kakelugn, fina brädgolv och vitmålade ytskikt.

Dessutom fullt brukbar källare med generösa utrymmen, normal takhöjd samt separat ingång. I dagsläget används en del som tv-rum men utmärkta möjligheter finns för gästrum, tonårsrum, hobbyrum eller vad än behoven kräver.

Närhet till tågstation med utmärkta pendlingsmöjligheter till hela Öresundsregionen. Närbutik, pizzeria och golfbana med restaurang på gång- eller cykelavstånd. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.