Fritidsvägen 14 / Hammenhög / Simrishamn

Nätt 40-talshus på hörntomt

Slutpris
1 050 000 kr
Boarea/biarea
89/46 kvm
Driftkostnad
19 732 kr/år
Totalareal
766 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-08-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Fritidsvägen såldes av oss 2019-08-24. Se alla våra försäljningar i Hammenhög samt även på Fritidsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammenhög är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nätt hus för såväl permanent- som fritidsboende uppfört 1947. Tomt som består av grönytor runt huset och med delvis lummigt skyddande häckar. Interiört är det till viss del bevarat 40-tal, bl a del av köksinredningen. Båda toaletterna är uppdaterade 2003, detta år lades även nytt yttertak om. Tre sovrum varav ett på entréplan. Fritidsvägen är en lugn, barnvänlig gata intill idrottsplatsen och man har nära till bl.a friluftsbad, friskola, pizzeria och mataffär. Endast ca 10 km till hav och vacker sandstrand. Välkomna att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammenhög

Rogivande. Nära. Praktiskt.

Service

Servicegraden är god med butik, specialaffärer av olika slag, bed & breakfast-anläggningar, café, tandläkare, smedja och gallerier. I byn finns barnomsorg, skola och äldreboende.

Sevärdheter

Strax öster om byn, vid vägen mot Vallby och Glimmingehus, ligger Gunnarshögs gård där det pressas rapsfrön till en mängd olika produkter som säljs i den mycket populära gårdsbutiken. En liten bit av Medelhavet är välbesökt, liksom konserterna på Garaget.

Omgivningar

Avståndet till Simrishamn är ca 1,5 mil och till uppfriskande bad vid Borrby strand ungefär en mil. Men den som vill bada kan göra det i byn också på friluftsbadet.

Kommunikation

Här finns bussförbindelser i alla fyra väderstrecken och avståndet till järnvägsstationen i Smedstorp är cirka sju kilometer, järnvägsstationen i Gärsnäs ligger också nära.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.