Lilla Bergaliden 3

Lilla Bergaliden 3

Slutpris

1 160 000 kr


Centrum— Helsingborg

Lilla Bergaliden 3


Slutpris
1 160 000 kr

Centrum— Helsingborg

Ytsmart etta med centralt läge i Helsingborg. Hiss finns och balkong i sydvästläge!

Välkomna till denna ytsmarta etta med centralt läge i Helsingborg. Härifrån promenerar du ner till hjärtat av Helsingborg med alla restauranger, fik och affärer som denna vackra stad har att erbjuda. Om du är student så kan du enkelt ta dig vidare till skolorna både i staden men även Lund och Malmö då tågstationen Knutpunkten ligger 350 meter från lägenheten. Du promenerar dit på bara 5 minuter!

Lägenheten har blivit renoverad den senaste tiden och har fått nya golv, nymålade väggar, uppfräschning av köket med bland annat nya vitvaror. Alltså är det bara att flytta in! Badrummet är stort för att vara en etta och här finns idag ett badkar. Vill man inte ha badkar och hellre vill ha dusch så är det enkelt att fixa till. Då skulle man till och med kunna få plats med en tvättmaskin, idag finns det gemensam tvättstuga i källaren.

Vardagsrummet är ljust och rymligt. De flesta möblerar dessa rummen med både en säng och en soffa vilket rummet tillåter. Det får enkelt plats både soffa och säng. Matplats har man vid fönsterna i köket. Alla fönster och fönsterdörren ligger i sydvästläge som innebär att solen kommer in i lägenheten från lunch tills den går ner på kvällen. På balkongen kan man stätta ett litet bord och stolar och njuta av utsikten mot söder som är helt fantastisk när träden blommar.

I den låga avgiften på 3 180 kr ingår all värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägget och även bredband (50/10 mbit). Det enda som tillkommer är alltså elen som normalt brukar ligga på 200-250 kr/månaden. Alltså ett väldigt billigt boende!

Hör av dig till oss redan idag för att inte missa chansen. I och med att ingen bor i lägenheten så kommer vi ha privatvisningar före de två inplanerade visningarna.


Boarea
42 kvm
Avgift
3 180 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-01-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Lilla Bergaliden såldes av oss 2020-01-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Lilla Bergaliden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.