Dalhemsvägen 39B / Dalhem / Helsingborg

VACKER TREA MED INGLASAD BALKONG!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
5 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dalhemsvägen såldes av oss 2020-02-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Dalhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Dalhemsvägen 39B som är en trea på 80 kvm som är belägen på andra våning med en stor inglasad balkong i helt rätt läge!

Bostaden erbjuder en välplanerad och kvadratsmart planlösning som ger varje rum bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. Fördelad på en rymlig hall och ett fint ljust golv tillsammans med ljusa väggar. Finns god plats till att hänga av sig ytterplaggen. Genom hallen till höger finner man badrummet som kommer bli stambyt men redan idag är helkaklat och fint med badkar och tvättmaskin. Två väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring. Mellan sovrummen har man en stor klädkammare, bra med förvaring. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor med plats till både soffgrupp. Ett rum som får ett härligt ljusinsläpp.
Fint ljust kök som är praktiskt med bra förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, diskmaskin, ugn, mikro, kyl och frys. Genom köket når man den inglasade balkongen som blir som ett extra rum då det är fullt möblerbart. Bostadens favoritplats som utnyttjats väl då den ligger mot sydväst vilket är helt rätt läge!

Här bor man i ett omtyckt område med bra kommunikationer och service. Det finns garageplatser att hyra där det råder kö-system och i avgiften får man två parkeringstillstånd och det finns även flera gratis parkeringar längs vägarna. Livsmedelsbutiker, skolor, bussförbindelser och grönområden ligger endast ett promenad/cykelavstånd ifrån.

Välkomna till att kontakta mäklaren Emir Kadric för anmälan till visning som ni når antingen via mail, emir.kadric@maklarhuset.se eller 0764-92 98 20.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.