Furutorpsgatan 32

Furutorpsgatan 32

Slutpris

1 150 000 kr


Söder— Helsingborg

Furutorpsgatan 32


Slutpris
1 150 000 kr

Söder— Helsingborg

LJUS OCH VÄLPLANERAD TVÅA PÅ CENTRALT LÄGE!

Nu ges tillfälle att förvärva denna välplanerade och rymliga tvåa om 58 kvm med balkong, Välkomna till Furutorpsgatan 32!

In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen med möjlighet till förvaring i garderoberna längst väggen. Till höger om hallen finner ni det väldisponerade sovrummet som enkelt inreds med dubbelsäng, skrivbord och förvaring. På er vänstra sida om hallen ligger detta praktiska kök placerat som dessutom erbjuder goda arbetsytor med plats till matbord. I anslutning till sovrummet finner ni badrummet utrustad med dusch. Vidare in i bostaden når ni vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp samt större matbord. Ett väldigt trevlig och ljust rum tack vare dess fönsterpartier.

Den inglasade balkongen är riktad mot innergården och ligger placerad utanför lägenhetens ytterdörr vilket gör att det finns två dörrar innan man kommer in i själva lägenheten.

På Furutorpsgatan 32 bor ni med närhet till kommunikationer och service. Allt från livsmedelsbutiker till bussförbindelser som förenklar er vardag. Har ni bil finns det gott om parkeringar längs gatorna i området samt 41 garageplatser som förvaltas utav föreningen. Vill ni ner till stan är ni där på några minuters promenad, ett fantastiskt läge!


Boarea
58 kvm
Avgift
3 979 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Furutorpsgatan såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Furutorpsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.