Fyrhögagatan 54

Fyrhögagatan 54

Slutpris

825 000 kr


Bårslöv— Helsingborg

Fyrhögagatan 54


Slutpris
825 000 kr

Bårslöv— Helsingborg

En-plans bostadsrätt med villakänsla i ett populärt område!

Varmt välkomna till Fyrhögagatan 54 som erbjuder en fin bostadsrätt i en plan med en lättskött, stenlagd och mysig trädgård i ett lugnt och barnvänligt område.

Det första intrycket man får är att bostaden har tagit väl tillhands, en mycket trevlig och omhändertagen framsida såsom baksida med ett fint staket runt om. In genom grinden kliver man in på den stenlagda framsidan som har ett soprum och ett kallförråd där även gaspannan är. Hallen är ljus och rymlig med god plats till att hänga av sig ytterplaggen med ett fint nytt mörkare laminatgolv från 2017. Till höger om hallen har man köket som är ett snyggt och stilrent kök med ljusa luckor tillsammans med en fin bänkskiva. Här finns det gott om skåp med goda förvaringsutrymmen och plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys. Genom köket når man även grovköket. Ett praktiskt grovkök med en plastmatta, arbetsbänk med vask och plats till tvättmaskin/torktumlare som kan inredas med hyllor på väggarna, bra till att ställa tvättmedel mm.

Bostaden erbjuder två sovrum, det första ligger direkt till vänster om hallen som är lite mindre än det andra. Det första sovrummet används idag som kontor men passar utmärkt som ett gästrum/sovrum för det finns plats till säng och skrivbord. Det stora sovrummet är ett trevligt med härligt ljusinsläpp. Plats till en dubbelsäng och förvaring där man har tre garderober.

Vardagsrummet är ljust och rymligt med ett parkettgolv och tapeter. Bra sociala ytor med plats till en större soffgrupp eller om man vill ha en mindre soffgrupp och ett matbord går det lika bra. Genom vardagsrummet har man utgång till uterummet och den lättskötta, stenlagda baksidan.
Ett härligt uterum som kan öppnas upp från vardagsrummet och förlänga de sociala ytorna. Det blir som ett stort extra rum som är favorit platsen i bostaden, här har det spenderats mycket tid och blir den givna platsen när vänner/familj är på besök. Kan inredas med ett matbord med respektive stolar. Från uterummet kliver man ut på den stenlagda baksidan, en fin och lättskött uteplats som fångar upp solen som man även där kan möblera med trevliga utemöbler. På baksidan har man också förvaringsutrymmen i kallförrådet. Framsidan är också stenlagd, praktiskt och snyggt!

Att hitta en liknande bostad som erbjuder ovanstående i samma prisklass är otroligt svårt att hitta i Helsingborg, verkligen ett perfekt boende!
För att nämna några fördelar med att just bo här, det är en enplans bostadsrätt som passar det yngre paret lika mycket som det äldre. Både en trevlig och omhändertagen framsida som baksida med uteplats och uterum, mycket trevligt solläge. Planlösningen är praktisk och genomgående där varje rum har fått stora ytor och det bildas ett härligt ljusinsläpp i samtliga rum. Sen att man slipper lägga ner tid på att leta parkeringsplats då en garageplats tillhör lägenheten är verkligen lyx i vardagen!

Här bor man i ett väldigt lugnt och barnvänligt område med god service och kommunikationer. Det är väldigt enkelt att ta sig från Bårslöv in till centrum med de goda bussförbindelserna eller ut på motorvägen med bil till grannstäderna. Det finns även tågstationer som inte ligger så långt bort, i Gantofta, Påarp och Ramlösa för den som önskar att färdas med tåg. Man har också närhet till skolor, dagis, lekplatser och trevliga grönområden som Råådalen som är ett jättefint naturområde. Genom de fina cykelstigarna kan man smidigt ta sig till Råå och svalka sig i havet.


Boarea
77 kvm
Avgift
5 602 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2018-11-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på fyrhögagatan såldes av oss 2018-11-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på fyrhögagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.