Haparandagatan 12A

Haparandagatan 12A

Slutpris

3 900 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Haparandagatan 12A


Slutpris
3 900 000 kr

Husensjö— Helsingborg

Trevligt enplanshus med källare!

Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera detta välplanerade och fina enplanshus på Husensjö!

Huset ligger på en lugn gata och man parkerar smidigt bilen antingen i garaget eller i carporten. Man stiger sedan in i ett kapprum där det finns bra utrymme för att hänga av sig ytterkläderna och ställa skorna. Sedan har vi hallen som förbinder alla rummen på entréplanet förutom det stora sovrummet. Direkt till vänster i hallen har vi det ena sovrummet som är rymligt och har förvaring i inbyggd garderob. Sedan har vi entréplanets badrum där det finns toalett, bidé handfat och dusch. Mitt emot det första sovrummet har vi det andra sovrummet som även det är rymligt och har inbyggda garderober. Köket är även det rymligt, har gott om förvaring och även utrymme till en matplats. Från köket har man sedan trappan ner till källarvåningen. Vardagsrummet är stort och här finns gott om utrymme både för en stor soffgrupp och stort matbord. Från vardagsrummet når man sedan det stora sovrummet och det stora uterummet och i sin tur trädgården.

I källarplanet som är strax under 100 kvm hittar vi flera bra utrymmen. Där finns en matkällare, ett förråd/klädkammare, tvättstuga med extra dusch, pannrum där den nya luft/vatten-värmepumpen står, stor verkstad/hobbyrum, gillestuga och till sist ett stort förrådsutrymme med en extra toalett.

Trädgården är stor och trevlig och har enorm potential. Här finns utrymme för extra uteplats, växthus, pool eller vad man nu önskar. Tomten är otroligt smart planerad med största delen av trädgården i söder och västerläge där man har sol från morgonen till kvällen. Kan det bli bättre?

Missa inte denna chansen. Anmäl intresse redan nu, vi ses!


Boarea/biarea
92/116 kvm
Tomtarea
860 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-04-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Haparandagatan såldes av oss 2021-04-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Haparandagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.