Hästmöllegränden 4a

Hästmöllegränden 4a


Centrum— Helsingborg

Hästmöllegränden 4a



Centrum— Helsingborg

FANTASTISK LÄGENHET MITT I CENTRUM MED BALKONG OCH HISS I FASTIGHETEN!

Nu ges möjligheten att förvärva en stor, välplanerad lägenhet i centrum med balkong som är belägen på våningsplan tre vilket ni når med hiss från markplan, välkomna till Hästmöllegränden 4A!

Lägenheten är belägen mitt i centrum där all service, nöjen och stadens puls befinner sig utanför porten medan lugnet infinner sig i bostaden och på föreningens gemensamma stora terrass. En välskött terrass som ligger i ett härligt solläge och under sommaren ställs möblemang och grill fram som får nyttjas av föreningens medlemmar.

Från att ni tagit hissen från markplan upp till våningsplan tre så möts ni av en inbjudande och rymlig hall med skjutdörrsgarderober med spegelglas. På golvet ligger ett fint klinker som har golvvärme och sträcker sig vidare in i köket. Köket och matsalsrummet ligger i en öppen planlösning och bjuder in till trevliga middagar och rummen fylls med härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna ut mot terrassen.

Vardagsrummet erbjuder stora sällskapsytor och är inrett med ett fint fiskbensparkettgolv och en trevlig detalj som den öppna spisen. Från vardagsrummet når ni balkongen som har utsikt över torget konsul Olssons plats där det finns året runt servering och säsongsbetonade musikuppträdande med bl.a Luciatåg till julen.

Badrummet är stort och inrett med ett stilrent kakel. Utrustat med dusch, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Det finns två väldisponerade sovrum varav det ena är inrett med skjutdörrsgarderober med spegelglas och en traditionell klädkammare.

Ett läge som verkligen underlättar er vardag med goda kommunikationer och service som ni når inom gångavstånd. Ni har flera busslinjer som tar er smidigt runt i Helsingborg och tågstation som kan ta er ner till Danmark eller upp till Stockholm. Populärt turistmål är att ta färjan över och njuta av vårt fina grannland för att sedan under samma dag hinna hem igen till vårt kära Helsingborg. I närheten av lägenheten finner ni träningsanläggningar, närmsta är STC, banker som Nordea, flertalet restauranger med matupplevelser som härstammar från olika länder. Hotell för era resande vänner, tandläkare, apotek, caféer och mycket mer att utforska. Havet och grönområden ligger inom promenadavstånd.


Boarea
120.8 kvm
Avgift
7 524 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-04-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hästmöllegränden såldes av oss 2024-04-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hästmöllegränden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.