Herrgårdsvägen 65

Herrgårdsvägen 65


Laröd— Helsingborg

Herrgårdsvägen 65



Laröd— Helsingborg

1-1/2 planskedjehus på hörnläge i omtyckta Laröd!

Äntligen ges möjligheten att förvärva denna oslipade diamant som är belägen i ett lugnt bostadskvarter i omtyckta Laröd, välkomna till Herrgårdsvägen 65!

Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till kommunikationer och service som underlättar er vardag. Bostaden är belägen på ett hörnläge och har en av de större tomterna där möjligheten finns att få till uteplats på både fram och baksidan. Framsidan har man ett förråd, perfekt till trädgårdsredskapen.

In välkomnas ni till en ljus hall med plats till att hänga av sig och till vänster finner man första sovrummet av tre. Detta rum är i bra storlek och har egen klädkammare. Köket är äldre och ligger i anslutning till tvättstugan. Bra med arbetsytor, förvaring och plats att inredas med ett matbord och utsikt mot framsidan. Det finns ett badrum på vardera plan där båda är utrustade med dusch. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp, lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord samt utgång till baksidan. För er som är i behov av ett till sovrum så finns möjligheten att sätta upp en vägg i ena delen av vardagsrummet. Trädgården är i den större storleken där möjligheterna är flera.

På ovanvåningen möts man av ett rymligt och stort allrum som sedan tar en vidare in till de två sovrummen och badrummet. Väldisponerade sovrum som kan inredas med säng och förvaring. Äldre badrum som är inrett med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med handfat, toalettstol, spegelskåp och dusch med duschvägg.

Välskött område där samfälligheten tar hand om de gemensamma ytorna och håller det fint för de boende. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats och garage dock råder det kösystem. I området finns även gym, festlokal och övernattningslägenhet.

Laröd ligger norr om Helsingborg i ett naturskönt läge där man är omgiven av skog, åkrar, hästhagar och det berömda slottet Sofiero som är ett måste att uppleva. Smidigt att ta er runt både för er som färdas med bil där ni snabbt kommer ut på motorvägen eller för er som tar buss så finns det flera busshållplatser. På sommaren har ni två badställen att välja på, det lite större Larödbaden och pittoreska Laröd södra. Inom räckhåll finns skolor, livsmedelsbutiker, lekplatser och mycket mer som underlättar er vardag.


Boarea/biarea
122/13 kvm
Driftkostnad
42 475 kr/år
Tomtarea
266 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-09-26

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Herrgårdsvägen såldes av oss 2022-09-26. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Herrgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.