Kadettgatan 52c / Västra Berga / Helsingborg

FIN GAVEL-FYRA MED TVÅ BALKONGER!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 902 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2020-07-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Kadettgatan 52c, fyra rum och kök på hela 102,5 kvm med två balkonger i ett populärt område, Västra Berga!

Västra Berga är känt för sina välplanerade planlösningar som ger varje rum bra med ytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna vilket man tydligt märker i vardagsrummet då det är en hörnlägenhet som får ett extra fönster. Bostaden är fördelad på en ljus och rymlig hall med klinkergolv som sträcker sig vidare in i köket, här finns god plats till att hänga av sig i skjutdörrsgarderoben.
Köket är äldre men smakfullt inrett med vita luckor tillsammans med mörkare bänkskiva och kakel. Ett kök som tar fram glädjen i matlagningen med bra arbetsytor och förvaring på bägge sidor av köket samt plats till ett matbord. Det finns flera fördelar med att just bo här som att det finns två balkonger som ligger i ett härligt läge och är fullt möblerbara. Den ena når man genom köket och den andra från ena sovrummet. Förvaringen är väldigt god både invändigt i lägenheten i rummen samt att det tillhör ett stort källarförråd. Föreningen utförde stambytet 2016 där de helkaklade gäst-wc och badrummet i moderna kulörer av kaklet. Badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och spotlights. Tre väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord.

Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser som finns att hyra mot en billig kostnad/månad. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Berga

Västra Berga ligger i norra Helsingborg. Det finns stora grönområde och det är en lugn och fin miljö. Det finns pizzeria, blomsteraffär, postombud och ICA Nära inom gångavstånd. Det är nära till Väla med alla butiker och IKEA, mm. Skola och förskola finns i närområdet.

Nöje

Västra Berga ligger inte långt ifrån Helsingborg Arena med olika typer av arrangemang, musik och mässor. Olympia, HIF;s hemmaarena ligger också i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Det är nära till Väla köpcentrum med dess stora utbud av olika butiker, IKEA, Elgiganten mm.

Fritid

På Västra Berga ligger Aktiverum, ett gym och träningscenter med stort utbud och Norrvalla IP. Natursköna Pålsjöskog med löpslingor och promenadstråk ligger inte långt härifrån. Där finns även tennisbanor. Västra Berga är ett grönt område som inbjuder till promenader och cykelturer i närområdet.

Kommunikation

Det finns mycket goda kollektiva kommunikationer som buss och tåg alldeles i närheten. Västra Berga ligger i norra Helsingborg med tillfarter både till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 30 min med bil.

Familjeliv

I närområdet ligger det flera förskolor och även grundskolor, såsom Västra Berga skola F-9 och Ringstorpsskolan F-6. Det finns flera lekplatser och härliga grönområden att leka på. Bibliotek finns i närheten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.