Kadettgatan 66a

Kadettgatan 66a

Slutpris

1 830 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 66a


Slutpris
1 830 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FYRA MED TVÅ BALKONGER I SÖDERLÄGE PÅ VÄSTRA BERGA!

Välkomna till Kadettgatan 66A, fyra rum och kök på hela 102,5 kvm med två balkonger i söderläge på populära Västra Berga!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med härligt ljusinsläpp i varje rum. Ni välkomnas in till en ljus hall med ett fint klinker på golvet som sedan går över till ett parkettgolv. Bra med förvaringsutrymme och plats till att hänga av sig. Det finns tre väldisponerade sovrum där samtliga får plats med säng och förvaring varav det ena sovrummet har utgång till bostadens första balkong av två. Den andra balkongen som även är i storleken större når man genom köket. Två fantastiska balkonger i söderläge som är fullt möblerbara. Köket är från Ikea och är smakfullt inrett med gråa köksluckor tillsammans med en fin laminatbänkskiva och ett vitt kakel ovanför. Ett kök som tar fram glädjen i matlagningen med bra belastningsytor och förvaring på bägge sidor samt plats att inredas med ett matbord. Gästtoaletten och badrummet renoverades i samband med stambytet. Badrummet är kaklat i stilrena kulörer och utrustat med badkar, spotlights och tvättmaskin.

Vardagsrummet erbjuder trevliga sociala umgängesytor som kan inredas med såväl matbord som soffgrupp. Rummet fylls med ett härligt ljusinsläpp. Noterbart är att man har tillgång till ett förråd i markplan som är i bra storlek.

Västra Berga är ett omtyckt och lugnt område med det man behöver inom räckhåll. Smidigt att ta sig runt med buss där ni har närmsta busshållplats på gångavstånd, Mariastation eller för er som färdas med bil så kommer ni fort ut på motorvägen.
I området finns trevliga promenadstigar och för er som älskar naturen har ni Pålsjö-skog inom promenadavstånd. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.


Boarea
102.5 kvm
Avgift
7 055 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-05-04

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2023-05-04. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.