Kadettgatan 4D

Kadettgatan 4D

Slutpris
830 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 4D


Slutpris
830 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

VÄLPLANERAD TVÅA PÅ FÖRSTA VÅNING MED BALKONG PÅ KADETTGATAN!

Söker ni en välplanerad, stor tvåa om 60,5 kvm på första våning (trappa upp) med balkong i populära Västra Berga? Välkomna till Kadettgatan 4D!

För att se bostaden digitalt med hjälp av 360 går ni in på följande länk: https://cdn360.psksyd.com/PSK/Kadettg-4D=695Q/index.html

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In välkomnas man av en ljus och rymlig hall som delar av samtliga rum med möjlighet att hänga av sig ytterplaggen. Till höger om hallen finner man sovrummet med klädkammare som kan inredas med en dubbelsäng och ett skrivbord. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och renoverades i samband med att stambytet utfördes år 2018. Utrustat med dusch, spotlights och förberett för tvättmaskin. Vardagsrummet erbjuder trevliga umgängesytor som kan inredas med både ett matbord och en soffgrupp för större tillställningar.

Fint, ljust kök som har god förvaring, arbetsytor på båda sidor och plats till ett matbord. Från köket når man balkongen, fullt möblerbar i ett härligt läge.

Förvaringsutrymmena i bostaden är väldigt bra och noterbart är att det tillhör även ett stort förråd i markplan.

Västra Berga är ett omtyckt område och ligger strategiskt väldigt bra där ni har goda kommunikationer och service som underlättar er vardag. För er som har bil så finns det fria parkeringsplatser längs gatorna och vill ni hyra en egen parkeringsplats så gör ni det mot en kostnad om 50 kronor per månad alternativt garageplats för 180-220 kronor. Det finns flertalet busshållplatser i området och närmsta ligger bara ett par meter ifrån bostaden. För er som vill ta tåget så finns det Maria station alternativt vid knutpunkten. Till fots når ni restauranger, frisörsalong, bageri, Ica, florist, skolor och träningsanläggning. I området finns trevliga promenadstråk men en promenad lite längre bort så finner ni populära Pålsjöskog.


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 687 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering
Pontus Aronsson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad