Kopparmöllegatan 10a

Kopparmöllegatan 10a

Slutpris

2 700 000 kr


Slottshöjden— Helsingborg

Kopparmöllegatan 10a


Slutpris
2 700 000 kr

Slottshöjden— Helsingborg

SUPER FIN FYRA PÅ OMTYCKA SLOTTSHÖJDEN!

Letar ni efter en välplanerad och rymlig fyra i toppskick med balkong en trappa upp? Välkomna till Kopparmöllegatan 10a!

In välkomnas ni av en stor och ljus hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen samt förvaring i form av en stor garderob. Till vänster om hallen ligger det fina badrummet placerat som är utrustat med dusch. Tre väldisponerade sovrum som kan inredas med säng och förvaring.

Super fint kök som går i mörka kulörer på luckorna och bänkskiva som får plats med ett matbord. Ett kök som verkligen tar fram matglädjen med dess förvaring i form av över/underskåp och goda arbetsytor. Vidare in i bostaden når vi vardagsrummet som erbjuder stora sociala sällskapsytor med plats till soffgrupp och matbord. I vardagsrummet har vi även tillgång till balkongen som ligger i söderläge där man gärna dricker sitt morgonkaffe.

Slottshöjden är ett väldigt populärt område som är otroligt strategiskt bra beläget med gång/cykelavstånd till allt vad staden har att erbjuda som närhet till stadenspuls, livsmedelsaffärer, restauranger, grönområden, enkelt att ta sig till och från med buss, ett ypperligt läge!


Boarea
77 kvm
Avgift
5 496 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-29

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kopparmöllegatan såldes av oss 2022-01-29. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kopparmöllegatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.