Nils Kaggs gata 47C

Nils Kaggs gata 47C


Pålsjö— Helsingborg

Nils Kaggs gata 47C



Pålsjö— Helsingborg

FINT RADHUS I OMTYCKTA PÅLSJÖ!

Är ni på jakt efter ett radhus belägen på ett lugnt och barnvänligt område? Välkomna till Nils Kaggs Gata 47c i Pålsjö!

Snart finns chansen att förvärva detta fina radhus i Pålsjö med ute platser i två väderstreck. In välkomnas ni av en ljus och rymlig hall där ni enkelt hänger av er ytterplaggen och här finns även förvaring i form av en stor garderob med skjutdörrar. Direkt på er högra sida finner ni ett utav de två badrummen som ni kommer att finna i denna bostad och detta inrett med ljust kakel och klinker utrustad med dusch. Det fina och praktiska köket finner ni till vänster om hallen och här erbjuds det goda arbetsytor på bägge sidor med plats till ett matbord. Vidare in i bostaden kommer vi till vardagsrummet som tack vare dess ytor ger er möjlighet att inreda det med soffgrupp och större matbord. Här har vi även utgången till baksidan vilket är placerat på ett fantastiskt västerläge som helt klart blir bostadens favorit plats.

Ovanplan är fördelad på tre väldisponerade sovrum med plats till säng och förvaring i samtliga, helkaklat badrum inrett med tidlöst kakel och klinker utrustad med dusch och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.

Ett klockrent boende för er som vill bo i ett lugnt område med bekvämligheter som egen garageplats och till er som inte kör bil så finns det busshållplats fåtal meter från bostaden. Har ni gröna fingrar och vill ha en trädgård i lagom storlek där det blir mer njutning än måsten att behöva tas hand om så har ni kommit rätt. En fram och baksida med stor potential där man kan få till två trevliga uteplatser. Ett läge som får er vardag att gå ihop och ett område som man sent lämnar vilket märks då dessa enplans hus sällan saluförs. Här bor man med närhet till trevliga promenadstråk som den omtalade skogen, Pålsjö-skog och promenadavstånd in till Mariapark, Ringstorp eller Tågaborg där man har livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral, apotek och mycket annat.

Missa inte denna chans och anmäl ert intresse redan idag!


Boarea
112 kvm
Driftkostnad
27 128 kr/år
Tomtarea
193 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2021-12-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Nils Kaggs gata såldes av oss 2021-12-23. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Nils Kaggs gata.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.