Piteågatan 27

Piteågatan 27


Husensjö— Helsingborg

Piteågatan 27



Husensjö— Helsingborg

FANTASTISKT HUS SOM RENOVERATS GENOM ÅREN PÅ OMTYCKT OMRÅDE!

Äntligen ett stort hus med sju sovrum, fyra badrum, stora sällskapsytor där löpande renoveringar utförts och är beläget på ett omtyckt område, välkomna till Piteågatan 27!

Huset är fördelat på tre plan om 194 kvm boarea och 73 kvm biarea. På första plan välkomnas man in till en rymlig hall med god plats till att hänga av sig och möjlighet att sätta in förvaring. Här finner man första badrummet som är utrustat med dusch och inrett med klinker och halvkaklat. Köket renoverades år 2007 som är inrett i träluckor, kromade handtag och mörkare bänkskiva tillsammans med en komplett maskinpark. År 2014 gjordes en tillbyggnad där man byggde till en ovanvåning och byggde ut huset som bildade stora sällskapsytor. Ett stort vardagsrum med kamin i en öppen planlösning med extra serveringsfunktion (arbetsbänk, skåp, vask, kombinerad kyl och frys) som sedan leder en ut till trädäcket. Stort trädäck med god plats till möblemang och en utsikt över den välskötta trädgården med gräsmatta och stenlagd uteplats.

Ovanvåningen byggdes till under år 2014 som har vattenburen golvvärme. Här finner man en hall/allrum som är fullt möblerbar, tre väldisponerade sovrum och två badrum varav det ena nås genom det ena sovrummet med fransk balkong. Tänk er att vakna upp på morgonen och gå direkt in i duschen för att sedan avnjuta frukosten där nere innan ni tar bilen i carporten till arbetet. Badrummen är renoverade i samma stil på kaklet där det ena har dusch och det andra både dusch och badkar.

Källaren fördelar sig på ett badrum som blir husets fjärde, kaklat och utrustat med både dusch och badkar. Här finner vi även tvättstuga och tre sovrum. Det tredje kan inredas efter behov, kan även vara ett sällskapsrum eller användas som förvaringsutrymme.

Huset är beläget på Husensjö i ett omtyckt villakvarter med god kommunikation och service. På promenadavstånd finner man goda bussförbindelser som tar er enkelt in och ut från stan, skolor som Husensjöskolan, Nanny Palmqvistskolan, Solrosen, Skaran, John Blunds förskola och Filborna gymnasium. För er som tycker om att vara aktiva så finns populära gymmet med simhall på Filborna, trevliga promenadstråk och mysiga Vipängen och Lärkängen. Livsmedelsbutik som Coop.
Ni finner även Rosengården centrum där det finns bibliotek, vårdcentral, bvc, postombud, apotek, mataffär, pizzeria, konditori, frisör och fritidsgård.


Boarea/biarea
194/73 kvm
Driftkostnad
36 181 kr/år
Tomtarea
743 kvm
Rum
9 rum (7 sovrum)
Såld
2023-05-03

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Piteågatan såldes av oss 2023-05-03. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Piteågatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.