Södra Tvärgatan 7

Södra Tvärgatan 7

Slutpris

1 095 000 kr


Helsingborg

Södra Tvärgatan 7


Slutpris
1 095 000 kr

Helsingborg

Fin tvåa på bottenplan med genomgående och genomtänkt planlösning!

Letar du efter en fin tvårumslägenhet i ett tryggt kvarter så har du hittat rätt! Välkommen till Södra Tvärgatan 7.

Denna fina tvåa erbjuder en välplanerad och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor och bra med ljusinsläpp. In kommer vi till en stor och rymlig hall där du enkelt hänger av dig ytterplaggen. Här finner även en större klädkammare där du enkelt får plats med förvaring samt kläder som hängs in för året. Rakt framför hallen finner vi de stora badrummet som idag är inrett med plastmatta och våtrumstapeter som förutom dusch, toalett och handfat även är utrustat med tvättmaskin. Det fina köket ger dig massor med arbetsytor och tack vare ytan så har du även plats för ett stort matbord vilket gör det enkelt för dig att ha familjemiddagar. Stort härligt vardagsrum som erbjuder trevliga umgängesytor med plats till soffgrupp samt ett ytterligare matbord om så vill. Här når vi även balkongen som är helt inglasad. Sovrummet ger dig möjlighet till en stor dubbelsäng samt förvaringsmöjligheter.

På Södra Tvärgatan 7 bor du i Söder City med närhet till kommunikationer och service. Livsmedelsbutiker, café, träningsanläggning och bussförbindelser finner du på gångavstånd ifrån bostaden. Allt det du behöver för att göra din vardag så enkel och bekväm som möjligt! Parkering längs med områdets gator. I närheten finns flertalet garage där både prisbild och tillgänglighet varierar.

Missa inte denna fina lägenhet i en mycket populär och trygg bostadsrättsförening, vi ses!


Boarea
64 kvm
Avgift
3 550 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-03-27

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Södra Tvärgatan såldes av oss 2021-03-27. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Södra Tvärgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.