Sturegatan 20

Sturegatan 20


Högaborg— Helsingborg

Sturegatan 20Högaborg— Helsingborg

TVÅA MED INGLASAD BALKONG

Välkomna till Sturegatan 20, en rymlig tvåa med inglasad balkong och en fransk balkong.

När man kliver in i den rymliga hallen finner ni till höger en klädkammare, och till vänster lägenhetens badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin, toalett och vask med kommod.

Vidare har ni vardagsrummet där ni får plats med så väl separat matplatsdel men även sociala ytor. Vardagsrummet har en fransk balkong. Sovrummet är rymligt med utgång till bostadens andra balkong, denna inglasad.

I mitten av lägenheten finns köket med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter i form av skåp både uppe och nere.

Lägenheten ligger i ett omtyckt och trevligt område med goda möjligheter till parkering, förbindelser som gör det smidigt att kunna ta sig både in och ut från stan samt god service med allt från livsmedelsbutiker och skolor. Ett perfekt boende för paret eller förstagångsköparen som vill ha lätt att ta sig till arbetet eller till skolan.

Varmt välkomna till visning där ni bokar er genom att kontakta mäklaren, Oskar på antingen hans mail Oskar.lund@maklarhuset.se eller 0705618003.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 830 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-02-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sturegatan såldes av oss 2024-02-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sturegatan.

Boka värdering
Oskar Lund
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad