Vagnmansgatan 26

Vagnmansgatan 26


Eneborg— Helsingborg

Vagnmansgatan 26



Eneborg— Helsingborg

FIN ETTA MED BALKONG PÅ ANDRA VÅNING PÅ OMTYCKTA ENEBORG!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina etta om 30 välplanerade kvadratmeter och balkong med plats till möblemang och utsikt mot innergården, välkomna till Vagnmansgatan 26!

Bostaden är belägen på andra våningen och in genom hallen möts ni av ett fint parkettgolv, vitmålade väggar som blir genomgående i bostaden och fantastiskt förvaringsutrymme i form av skjutdörrsgarderob. I anslutning till hallen finner man badrummet som genomgått ett stambyte och totalrenovering. Stilrena kulörer på kaklet och utrustat med dusch samt förberett för tvättmaskin.

Hjärtat i bostaden blir i den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och sovalkov med utgång till balkong. Trevligt kök som är inrett med vita köksluckor, träbänkskiva och ett fint stänkskydd ovanför. Komplett maskinpark där ni även har en diskmaskin. Finns plats till soffgrupp, matbord och en sovalkov som rymmer en större säng. Balkongen förlänger vardagsrummet och ligger med utsikt mot innergården och har plats att inredas med möblemang.

På Eneborg bor man med promenadavstånd till Helsingborgs breda utbud som underlättar er vardag oavsett om ni studerar eller arbetar. Här finner man bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, nöjen, sjukhus, skolor och goda förbindelser med buss som tar er smidigt runt i stan. På kort avstånd finner man populära Viskängen, parken där ni kan koppla av eller träna på utegymmet.


Boarea
30 kvm
Avgift
3 475 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-03-09

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Vagnmansgatan såldes av oss 2024-03-09. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Vagnmansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.