Vångagatan 25A

Vångagatan 25A

Slutpris

5 500 000 kr


Eskilsminne— Helsingborg

Vångagatan 25A


Slutpris
5 500 000 kr

Eskilsminne— Helsingborg

FINT 1-1/2 PLANSHUS MED KÄLLARE I OMTYCKTA ESKILSMINNE!

Välkomna till Vångagatan 25A, ett fint 1-1/2 plans hus med källare om 161 kvm boarea och 93 kvm biarea i omtyckta Eskilsminne!

Huset erbjuder en välplanerad planlösning som idag är inrett med fem sovrum och för er som är i behov av ett till så finns möjligheten att dela av vardagsrummet. I hallen möts man av en tilltalad takhöjd, den vitmålade trappan som leder er upp till ovanvåningen, ljusa väggar i en modern kulör och möjlighet att hänga av sig och sätta in förvaring. I anslutning till hallen finner man ett badrum som är utrustat med dusch och husets första sovrum som är inrett i en grånyans på väggarna tillsammans med ett ljust golv som kan möbleras med säng och förvaring. Köket har bra med förvaring i form av över/underskåp, arbetsytor, plats till ett matbord och som har utgång till trädäcket på baksidan. I anslutning till köket finner man grovköket, praktiskt utrymme med tvättmaskin, arbetsytor, vask och här finner man en ytterdörr som leder en ut till husets gavel. Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp och ligger i vinkel som bildar lättmöblerade ytor för soffgrupp och matbord. I rummet där soffgruppen är placerad på bild så finns möjligheten att sätta upp en vägg och skapa ett sjätte sovrum.

Ovanvåningen är fördelad på ett allrum som kan inredas med soffgrupp och har utgång till balkongen. Badrummet renoverades under år 2021 med moderna kulörer på kaklet och en smakfullt utvald inredning där ni har både dusch och badkar, lyx! Här uppe finner man ett stort sovrum med egen klädkammare och på andra sidan om allrummet finner man två mindre sovrum men i bra storlekar för era barn som kan inredas med säng och förvaring.

Källaren är inredd med ett allrum som har ett grått klinker tillsammans med ljusa väggar som kan möbleras som ett "lekrum" med pingis/biljardbord. Tidigare var rummet större men man har valt att sätta upp en vägg och bildat ett sovrum, perfekt för tonåringen eller gästerna att ha sitt egna våningsplan med egen ingång utifrån. Vi finner även en toalett, matkällare som används som förvaringsutrymme, ett rum som tidigare har varit inrett som arbetsrum och sen ett stort rum som har användits som hobbyrum/snickarverkstad där ni når dörren ut till husets gavel.

Här bor ni i ett populärt och familjevänligt område med närhet till natur med trevliga promenadslingor, Jordbodalen med sitt utegym, skolor, livsmedelsbutiker, bra med kommunikation som goda bussförbindelser, tågstation och lätt att ta sig runt med bil.

Besiktning är utförd av Enspecta AB och ni finner protokollet i annonsen under "dokument och länkar" samt att ägarna har tecknat en dolda felförsäkring.


Boarea/biarea
161/93 kvm
Driftkostnad
84 729 kr/år
Tomtarea
574 kvm
Rum
8 rum (5-6 sovrum)
Såld
2022-04-14

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Vångagatan såldes av oss 2022-04-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Vångagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.