Västra Allén 2

Västra Allén 2

Slutpris

2 700 000 kr


Maria Park— Helsingborg

Västra Allén 2


Slutpris
2 700 000 kr

Maria Park— Helsingborg

ÄNTLIGEN EN STOR CHARMIG VINDSVÅNING MED BALKONG PÅ MARIA PARK!

Välkomna till Västra Allén 2, charmig stor vindsvåning med balkong om 127,2 kvm belägen högst upp i huset med hiss från markplan i omtyckta Maria Park!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp från de charmiga fönsterpartierna. Fördelad på en rymlig hall med god plats till att hänga av sig och plats till garderob. Väldigt praktiskt med både en gästtoalett och ett badrum samt att man valt att ha tvättstugan för sig själv. Badrummet är halvkaklat i neutrala kulörer och utrustat med dusch. Idag är det inrett med tre sovrum varav möjligheten finns att göra ett fjärde i ena delen av vardagsrummet. Två av sovrummen har egen klädkammare. Det finns en klädkammare mittemot tvättstugan som har bra med förvaringsutrymme.

Köket ligger i öppen vinkel mot vardagsrummet som blir samlingspunkten i lägenheten. Rummet fylls med härligt ljusinsläpp från de charmiga fönsterpartierna och skapar lättmöblerade ytor som rymmer såväl matbord som soffgrupp. För er som älskar att laga mat och bjuda hem folk eller för familjen så är det ett kök som verkligen kommer att passa er med sina goda arbetsytor och förvaring. Från vardagsrummet når man balkongen, går att möblera med bord och stolar som får en utsikt mot grönskan.

Här bor man i ett lugnt område med naturen som granne och anrika byggnader med god service och kommunikation med ett flertalet busshållplatser och skola . Trevliga promenadstråk och ett populärt utflyktsmål är att besöka Linneaträdgården vilket ni bor med gångavstånd till som bjuder på en upplevelse av mat, inredning och arrangemang i en unik miljö. Omtalade Pålsjö-skog och Sofiero slott når ni på promenadavstånd.


Boarea
127.2 kvm
Avgift
8 382 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2021-10-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Västra Allén såldes av oss 2021-10-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Västra Allén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.