Vildrosgatan 113

Vildrosgatan 113

Slutpris

3 050 000 kr


Helsingborg

Vildrosgatan 113


Slutpris
3 050 000 kr

Helsingborg

RADHUSDRÖMMEN MED EN PERFEKT PLANLÖSNING!

Snart ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta moderna och ljusa radhus i omtyckta Vasatorp!

Det perfekta radhuset för er som söker en modern genomgående och välplanerad planlösning med en lättskött fram och baksida, svårslaget!

På första plan välkomnas man in i en ljus hall med ett mörkare klinkergolv som sedan går över till det genomgående fina parkettgolvet som sträcker sig vidare in i bostaden. En rymlig hall med god plats till att hänga av sig, parkera barnvagnen samt förvaring. I Hallen finner man två större klädkammare och ett städskåp. I anslutning till hallen finner vi badrummet, ett helkaklat stort badrum som går i ljusa och mörka kulörer på kaklet, modernt och snyggt! Utrustat med wc, kommod, spegelskåp samt dusch med duschväggar. I ett separat rum hittar man en rymlig tvättstuga med mycket förvaring och plats för avlastning. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet som gör att det bildas ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som fyller rummet med ljus. Vem vill inte kunna stå och laga mat samtidigt som man kan kommunicera med sällskapet? Ett kök som gör det kul att laga mat med all dess utrustning, förvaringsmöjligheter i både över och underskåpen samt bra med arbetsytor. Vardagsrummet kan möbleras med både soffgrupp och matbord som sedan leder en ut till husets baksida. En mycket tilltalande, mysig och välskött trädgård med ett stort och fint plattsatt område och ett förråd för trädgårdsredskapen. Öppna upp och förläng vardagsrummet, fram med möblerna och sätt igång grillen så har ni ett säkert kort för en lyckad kväll med vännerna/familjen!

Man har tagit tillvara på varje kvadratmeter och gjort ett litet förråd under trappan. Ovanvåningen är även den inredd med samma parkettgolv som på första plan tillsammans med ljusa kulörer på väggarna. Här uppe har man samlat de privata delarna, de tre väldisponerade sovrummen, ett allrum med möjlighet att göra om till sovrum samt ett badrum. Att ha ett badrum på vardera plan är oerhört praktiskt. Det andra badrummet är utrustat med wc, kommod och duschdörrar.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på 111:an, E4:an samt E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger endast ca 200-800 meter ifrån. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Välkomna till visning vilket ni bokar in er genom hemsidan, vi ses!


Boarea
122 kvm
Avgift
4 887 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-11-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.