Kärragårdavägen 44 / Hjärnarp / Ängelholm

Gård med naturskönt läge

Slutpris
4 200 000 kr
Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Totalareal
1,5115 ha
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-12-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Kärragårdavägen såldes av oss 2018-12-19. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Kärragårdavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärragårdavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Belägen mellan Hjärnarp och Munka Ljungby strax utanför Ängelholms tätort, ligger Hofgården som nu ska byta ägare. En avstyckad hästgård i bra skick med närhet till det mesta och vidsträckta vyer omkring sig. På ett lugnt läge med närhet till storslagen natur och E6:an nära inpå når du snabbt Ängelholm på ena hållet och Båstad på andra. Denna gård erbjuder både boningshus och flera ekonomibyggnader. Boningshuset består av 160 kvm boyta fördelat på tre sovrum, vardagsrum, allrum, badrum och kök. Här ges trevliga sällskapsytor i form av ett rymligt vardagsrum och ett uterum om 31kvm med danskt tegelgolv och en helt skyddad innergård. I huset finns en stämningshöjande kakelugn som värmer och skapar en behaglig känsla som sprider sig i huset. Utöver detta finns en groventré med tvättstuga.

På gården finns ett ett mycket fräscht häststall uppdelat i två avdelningar, varav en idag används till förvaring, uppvärmd sadelkammare samt belyst ridbana. Den boende kan utnyttja både ridvägar och vandringsleder och njuta av en uppfriskande, svårslagen natur, precis inpå gården. Det finns flera hagar i anslutning till fastigheten. Huset är förbesiktigat. För dig som vill bo enskilt på en gård med fantastisk miljö nära inpå, men ändå har närhet till stad och puls så kan detta vara drömmen. Här blir man helt förälskad.

Missa inte detta tillfälle. Varmt välkommen att boka in er på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.