Lergravsvägen 4 / Lerbäckshult / Hjärnarp / Ängelholm

Väldisponerad enplansvilla med källare på lugnt område

Slutpris
1 055 000 kr
Boarea
74 kvm
Driftkostnad
20 253 kr/år
Tomtarea
936 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Lergravsvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Hjärnarp samt även på Lergravsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lerbäckshult är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till detta hus i visst renoveringsbehov på fridfullt läge i natursköna Lerbäckshult strax utanför Hjärnarp.

Husets två plan innefattar 4 sovrum, 2 allrum, badrum och kök. Ett trivsamt allrum i källaren med kamin och ett på entréplan med plats för både det lilla och stora sällskapet. Dessutom erbjuder bostaden ett stort utrum med braskamin. Här har du goda grundförutsättningar för att sätta din egen prägel på ditt boende.

Här bor du i ett populärt område med både permanentboende och fritidshus. Det här är en plats där man njuter av lugnet och vackra omgivningar. Perfekt för dig som vill bo på landet men samtidigt med rimliga avstånd till kommunikationer och service. Här kan du vakna till fågelkvitter och trädens sus, och ändå ta dig till jobbet enkelt med närhet till E6an. På området finns en gemensamhetsanläggning där du som boende har tillgång till bland annat pool, bastu, tennisbana, fotbollsplan och boulebana. En mycket uppskattad anläggning hos de boende!

Kanske är detta ert nästa hem? Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.