Midgårdsgatan 1d

Midgårdsgatan 1d

Slutpris

1 780 000 kr


Höganäs

Midgårdsgatan 1d


Slutpris
1 780 000 kr

Höganäs

HEMTREVLIG TREA PÅ ANDRA VÅNING MED BALKONG OCH HISS!

Är ni på jakt efter en fräsch och välplanerad trea där man kan flytta rakt in? Välkomna till Midgårdsgatan 1D i Höganäs!

Nu har ni chansen att förvärva denna ljusa och välplanerade trea om 72 kvm som blev klar 2018 där det finns hiss i fastigheten som tar er upp till våningsplan två.
In välkomnas ni av en rymlig hall som har plats till att hänga av sig ytterplaggen och här når ni även klädkammaren och det kaklade badrummet. Inrett i tidlösa kulörer på kaklet och utrustat med dusch. Det finns två väldisponerade sovrum som rymmer säng och förvaring.

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd, rikt med ljusinsläpp och lättmöblerade ytor. Detta blir den givna mittpunkten i lägenheten där ni kan laga middag och samtidigt kunna vara sociala med gästerna. Ett fint kök i vita köksluckor med goda arbetsytor och förvaring tillsammans med en komplett maskinpark. Från vardagsrummet förlängs rummet genom att öppna upp mot den trevliga balkongen som är fullt möblerbar och används flitigt.

Här bor ni i ett lugnt område med närhet till allt som underlättar er vardag. Här hittar ni Citygross, restauranger, pizzerior, Höganäs Museum, gym, skolor, förskolor och allt vad staden har att erbjuda.


Boarea
72 kvm
Avgift
4 351 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-09-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Midgårdsgatan såldes av oss 2022-09-19. Se alla våra försäljningar i Höganäs samt även på Midgårdsgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.