Lönnkrogsvägen 2b / Höllviken / Vellinge

Fyra om 89 kvm med söderbalkong i Ljunghusen!

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
89 kvm
Avgift
4 802 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-11-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lönnkrogsvägen såldes av oss 2019-11-23. Se alla våra försäljningar i Höllviken samt även på Lönnkrogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lönnkrogsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en genomgående bostad med balkong i söderläge! En egen uteplats välkomnar vid entrén placerad på bottenvåningen. Hallen bjuder på fin plats för avhängning samt en rejäl klädkammare. På ovanplan kommer du sedan till en härlig, ljus och central mittpunkt i bostaden- det trivsamma matrummet, placerat i direkt anslutning till köket. Här finns det gott om plats för både familj och vänner. I köket finns det bra arbetsytor och plats för förvaring i skåp och lådor. Här finns även ett fönster som ger fint dagsljus. Den generösa hallen vid matplatsen leder sedan vidare in till det stora vardagsrummet där både soffgrupp, och matsalsmöblemang har plats. På golvet finner du fin ekparkett och väggarna är ljusa. Härifrån når du den möblerbara balkongen i solsäkert söderläge där du kan njuta av alla vackra dagar. Det finns två sovrum, varav det ena har en egen klädkammare. Badrummet är helkakaklat och har även tvättmaskin. Lägg därtill en välskött förening och ett ljuvligt område att bo i.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.