Lönnkrogsvägen 2b

Lönnkrogsvägen 2b

Slutpris

2 695 000 kr


Höllviken— Vellinge

Lönnkrogsvägen 2b


Slutpris
2 695 000 kr

Höllviken— Vellinge

Fyra om 89 kvm med söderbalkong i Ljunghusen!

Välkommen till en genomgående bostad med balkong i söderläge! En egen uteplats välkomnar vid entrén placerad på bottenvåningen. Hallen bjuder på fin plats för avhängning samt en rejäl klädkammare. På ovanplan kommer du sedan till en härlig, ljus och central mittpunkt i bostaden- det trivsamma matrummet, placerat i direkt anslutning till köket. Här finns det gott om plats för både familj och vänner. I köket finns det bra arbetsytor och plats för förvaring i skåp och lådor. Här finns även ett fönster som ger fint dagsljus. Den generösa hallen vid matplatsen leder sedan vidare in till det stora vardagsrummet där både soffgrupp, och matsalsmöblemang har plats. På golvet finner du fin ekparkett och väggarna är ljusa. Härifrån når du den möblerbara balkongen i solsäkert söderläge där du kan njuta av alla vackra dagar. Det finns två sovrum, varav det ena har en egen klädkammare. Badrummet är helkakaklat och har även tvättmaskin. Lägg därtill en välskött förening och ett ljuvligt område att bo i.


Boarea
89 kvm
Avgift
4 802 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2019-11-23

Mäklarhuset Vellinge

Denna lägenhet på Lönnkrogsvägen såldes av oss 2019-11-23. Se alla våra försäljningar i Höllviken samt även på Lönnkrogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.