Västra Lindviksvägen 16

Västra Lindviksvägen 16

Slutpris

6 350 000 kr


Granvik— Höllviken— Vellinge

Västra Lindviksvägen 16


Slutpris
6 350 000 kr

Granvik— Höllviken— Vellinge

Fräsch familjevilla med 5 sovrum på ljuvlig hörntomt med uterum

Välkommen in till en mycket välplanerad vill i 1 1/2 plan med boyta om 186 kvm. Här finns plats för den stora familjen med 3 sovrum på bottenvåningen och 2 på ovanvåningen. Vardagsrummet har öppen spis med kassett och ligger i öppen planlösning med det hemtrevliga köket med mycket förvaringsmöjligheter och bra arbetsytor. Det finns badrum på båda våningarna varav det ena är helkaklat och renoverades 2018. Tomten är 834 kvm och ligger i soligt söderläge med trädäck, uterum och garage med två biluppställningsplatser och billaddare. Vill du bo i ett lugnt och uppvuxet område där barnen enkelt cyklar själv till skolan, fotbollen, gymnastikhallen och bion. Vi ses på visning!


Boarea
186 kvm
Driftkostnad
53 863 kr/år
Tomtarea
834 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2023-08-25

Mäklarhuset Trelleborg

Denna villa på Västra Lindviksvägen såldes av oss 2023-08-25. Se alla våra försäljningar i Höllviken samt även på Västra Lindviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.