Ågatan 29

Ågatan 29

Slutpris

3 630 000 kr


Hyllinge— Åstorp

Ågatan 29


Slutpris
3 630 000 kr

Hyllinge— Åstorp

Enplanshus i mycket fint skick och med stort uterum!

Enplanshus byggt 1992 som bara haft en ägare sedan det byggdes. Huset är i väldigt gott skick och man har ett stort uterum med värmeslingor i golvet.

Inför försäljningen så har säljarna haft en besiktning av huset samt tecknat en dolda fel försäkring som kommer föras över till köparen. Detta är en trygg lösning både för säljarna och för köparna.

Man parkerar smidigt bilen antingen i garaget eller på uppfarten. Sedan via framsidan av huset har man ingången till huset och hallen som är ljus och rymlig. Direkt till vänster från köket så har vi köket som renoverades 2019. Köket har vit inredning och vitt kakel ovanför köksbänken. Här finns utrymme till en matplats och man har delvis öppet mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet är även det rymligt och har finns utrymme både för en stor matplats och en stor soffgrupp. 1999 så installerades en kamin i vardagsrummet och 2005/06 så byggde man även uterummet som man når både från vardagsrummet och master bedroom. Uterummet ligger i lugnt läge på baksidan av huset och i golvet finns värmeslingor som tillåter att man njuter av uterummet även när det är kallare ute. Huset har vidare idag tre sovrum, samt ett extra rum intill garaget som även det går att använda till sovrum. Badrummet renoverades 2012 av fackman. I hallen har man även en gästtoalett med toalett och handfat. Intill köket har vi tvättstugan utrustat med tvättmaskin och torktumlare och vidare från tvättstugan har man utgång till garaget och extra rummet.

I elkostnaden ingår även laddning av 1x Hybridbil samt 1x hel el-bil. Därför är elkostnaden högre än normalt.

Hyllinge ligger vid E4:an, ca 13 km från Helsingborg och ca 7 km från kommunens centralort Åstorp. Bussförbindelserna är goda, med tre linjer(Skånetrafiken) som förbinder Hyllinge med Helsingborg. Det finns mycket populära skolor i Hyllinge, grundskola, F-9, Hyllingeskola och ett antal förskolor. På Hyllinge handelsområde finns stora matbutiker i form av Ica Maxi och Hyllinge Cash, det finns byggmarknaden Bauhaus och restauranger. Här ligger även ett köpcentrum, Familia, som just nu genomgår omstrukturering. Det finns en damm vid sidan av Hyllinge Cash som man kan fiska i mot en mindre summa pengar. I området runt dammen ligger en skog med motionsslinga och det finns en golfbana, Lydinge GK. Det stora och populära köpcentrumet Väla ligger 7 km från huset. Här finns allt du kan tänkas behöva.

Det här är det perfekta huset både för den lilla och den stora familjen. Varmt välkommen på visning med oss på Mäklarhuset!


Boarea/biarea
109/16 kvm
Driftkostnad
37 755 kr/år
Tomtarea
516 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-07-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Ågatan såldes av oss 2021-07-10. Se alla våra försäljningar i Hyllinge samt även på Ågatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.