Kärrsnäppevägen 15 / Jonstorp / Höganäs

Välkommen till en lägenhet med tre rum och kök i toppskick!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
100 kvm
Avgift
4 649 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kärrsnäppevägen såldes av oss 2020-05-09. Se alla våra försäljningar i Jonstorp samt även på Kärrsnäppevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Jonstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna riktigt fina lägenhet med bästa läget! Här bor ni bekvämt med en uteplats med trädäck. Här erbjuds nu en trivsam trerummare med fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt på mycket attraktivt läge i Jonstorp. Ljus trevlig planlösning med genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Modernt kök och helkaklat badrum och toalett i stilrent grått och vitt. En kvadratsmart lägenhet med optimal planlösning och trivsam atmosfär . För dig som letar efter ett enklare, nyare och bekvämare boende. Välkommen att flytta in och koppla av!

På Kärrsnäppevägen bor man med närhet till både välsorterad mataffär, skola och bra kommunikationer. Jonstorp ligger nära naturen och havet finns inom behagligt cykelavstånd. Välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.