Grengatan 11 / Nyslätt / Klippan

Trivsam 5:a med underbar trädgård!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
121.4 kvm
Avgift
4 800 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-25
Bostaden är såld!

Denna radhus på grengatan såldes av oss 2020-06-25. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på grengatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyslätt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mäklarhuset har glädjen att presentera denna välskötta bostadsrätt på lugnt och barnvänligt område. Perfekt läge i området med solig och skyddad trädgård. Belägen i föreningen BRF Nyslätt i Klippan. Här erbjuder vi en trivsam 5:a på 121 kvm fördelad på renoverat kök med matplats, två badrum, varav ett renoverat 2019, fyra sovrum och stort vardagsrum. Det finns en utgång från vardagsrummet till ett härligt trädäck med tak och vidare ut finns gräsmatta och en skyddad trädgård med mängder med växter. På framsidan har man skapat en välkomnande entré och uteplats, här njuter man gärna av morgonkaffet i vårsolen.

För mer info och bokning av visning klickar ni er vidare till vår hemsida nedan. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.