Vallmostigen 4

Vallmostigen 4

Slutpris

2 500 000 kr


Klippan

Vallmostigen 4


Slutpris
2 500 000 kr

Klippan

Nyrenoverad 2-plansvilla med trevlig trädgård!

Välkomna till denna nyrenoverade villa!

Man parkerar smidigt bilen i garaget (som enkelt öppnas med en fjärrkontroll från bilen) eller på uppfarten för att sedan ta sig till den naturligt ljusa entrén där man finner en hatthylla och krokar för att hänga av sig ytterkläderna. Från hallen möts man direkt av det ljusa och rymliga köket, samt den stora köksön. Köket är utrustat med allt som behövs för att man ska kunna bjuda familjen eller vännerna på goda middagar. I anslutning till köket finns tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en vask samt goda förvaringsmöjligheter i form av skåp som rymmer allt du behöver i tvättvägar. I tvättstugan finner vi även bostadens andra ingång.

Vidare från köket når man bostadens stora vardagsrum. Vardagsrummet har plats för både en större matplats och en stor soffa där man kan slå sig ner och ta det lugnt framför sin TV. Från vardagsrummet kommer man sedan ut i uterummet och husets stora och fina uteplats med bland annat trädäck och pool. Väl inne i huset igen hittar vi både en toalett och ett badrum intill varandra. Badrummet är helkaklat och här finns golvvärme, badkar, toalett, handdukstork och kommod. Ut vänster från badrummet kommer man till bostadens två första sovrum och klädkammaren. Till höger finner vi bostadens stora sovrum med plats för garderober.

På ovanvåningen finns det ett stort allrum som kan byggas om vid behov till ett större sovrum, eller två mindre liknande de som redan finns på denna våning. De två sovrummen som finns här uppe är av bra storlek och ljusa tack vare det goda ljusinsläppet fönsterna ger. På ovanvåningen finns det även ett badrum och en klädkammare. Badrummet är helkaklat och här finns det en toalett, kommod, dusch, golvvärme samt handdukstork.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med bra kommunikation och service. Det finns trevliga grönområden med parker och lekplats i närheten. På promenadavstånd finner man förskolor, bensinstationer, livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek, vårdcentral, busshållsplatser och tågstation som underlättar er vardag.


Boarea/biarea
175/7 kvm
Driftkostnad
37 089 kr/år
Tomtarea
727 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-10-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Vallmostigen såldes av oss 2023-10-01. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Vallmostigen.

Boka värdering

Oskar Lund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.