Götgatan 10A / Östermalm / Kristianstad

Charmig våning med balkong på Östermalm!

Slutpris
1 695 000 kr
Boarea
140 kvm
Avgift
7 420 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Götgatan såldes av oss 2020-08-16. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Götgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett vackert 30-tals hus på Östermalm ligger denna vackra våning om 140 kvm. Bostaden karakteriseras av bland annat tidstypiska vackra golv av fiskbensparkett och plankgolv, stuckaturer, skjutdörrar samt en takhöjd långt över det vanliga. Planlösningen disponeras med ett kök med plats för ett litet matbord, två sovrum, ett stort och ett litet mindre, ett helkaklat badrum med badkar samt en separat WC. Rymliga sällskapsrum med vardagsrum och matsal i fil, där den vackra fiskbensparketten, stuckaturen och de stora fönsterna samsas om uppmärksamheten. Rummen passar således lika bra för kalas som för mysiga hemmakvällar framför tv:n. Gott om förvaringsmöjligheter via flertal garderober. Lägg därtill en mysig balkong som nås en halv trappa ner från ytterdörren och som vetter in mot den lugna innergården. Ett perfekt cityboende för dig som uppskattar närhet till stadens puls i charmig bostad med anor från förr. Husets egna konditori ligger så nära att man känner lukten av nybakt bröd, perfekt för helgens långa frukostar. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lotta Sandberg för att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.