Jakobs Väg 2 / Charlottesborg / Kristianstad

Ljus och genomgående 3:a på Charlottesborg!

Slutpris
630 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
4 546 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-10-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jakobs Väg såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Jakobs Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Charlottesborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna ljusa och genomgående 3:a med hiss och inglasad balkong är placerad på Charlottesborg. Här har man närhet till allt man behöver i form av kommunikationer, service, skolor, mataffär och shopping. Väldisponerad lägenhet med stort lyxigt vardagsrum med gott om plats för umgänge, fräscht renoverat kök, två sovrum i bra storlek, härlig inglasad balkong i söderläge och praktiskt badrum. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Charlottesborg

Här bor man nära Härlövs handelsområde. Från Charlottesborg når man det mesta inom en promenad eller cykeltur.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter iväg.

SPORT OCH FRITID

Vilans idrottsplats ligger precis intill bostadsområdet och där spelas det mycket fotboll. I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Här går stadsbussarna regelbundet och du tar dig enkelt in till stan. Fina cykelvägar.

FAMILJELIV

Förskola och skola alldeles i närheten.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.