Krokusvägen 16 / Hammar / Kristianstad

Stor och välskött 1 1/2-plansvilla på toppenläge i Hammar!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea
179 kvm
Driftkostnad
24 401 kr/år
Tomtarea
952 kvm
Rum
7 rum (4-6 sovrum)
Såld
2019-09-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Krokusvägen såldes av oss 2019-09-12. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Krokusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett stort och rymligt hus i fint skick. Ett välplanerat boende i två plan med utmärkt planlösning, härlig rymd och stora sällskapsytor. Bostaden har dessutom fin utsikt, härlig atmosfär och fönster i flera väderstreck. Villan ligger strax intill en åker med böljande fält.

Huset står på en lummig, rogivande och välskött trädgårdstomt med välskött gräsmatta, ett förråd och en vacker häck som skyddar mot insyn.
För dig som önskar ett stort hus med många rum och stora ytor är detta hus perfekt! Förskolor, skolor och C4 Shopping finner ni strax intill med både affärer och service!
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Hammar

Kristianstads nya stadsdel! Mysigt villaområde strax öster om Kristianstad. Naturskönt omringat av åkrar och vackra gröna fält.

NÖJE

I Hammar ligger nyöppnade handelscentret C4-Shopping. C4 Shopping är en modern och hållbar mötesplats med inspirerande butiker, sköna restauranger och gröna oaser under ett och samma höga tak.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Här finns bra cykelvägar, det är säkert för stora och små att ta sig runt i området. Det går flera busslinjer mellan Hammar och Kristianstad. På 5 minuter tar man sig in till stan med bil.

FAMILJELIV

I Hammar är det enkelt att ha familj! Flera förskolor finns att välja mellan och i Hammar skola går barnen i låg- & mellanstadiet, högstadiet går de på Nosabyskolan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.