Långemossevägen 38 / Skepparslöv / Kristianstad

Korsvirkeshus på lantligt läge!

Slutpris
1 200 000 kr
Boarea
85 kvm
Driftkostnad
23 570 kr/år
Tomtarea
1 154 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-09-09
Bostaden är såld!

Denna villa på Långemossevägen såldes av oss 2020-09-09. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Långemossevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skepparslöv är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Klassiskt skånskt korsvirkeshus lämpligt för såväl permanent- som fritidshus. Huset har anor från början av 1900-talet med synliga takbjälkar och trägolv. Entréplan har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Här finns det en öppen spis med kassett som sprider härlig värme kalla dagar. Vidare finns ett sovrum/allrum och duschrum. Ovanplan har två rymliga rum i fil lämpliga som sovrum.

Stor tomt på lantligt läge med fristående förråd. Här bor du i vacker natur med magisk bokskog som bjuder på härliga strövområden och svampplockning. Nära till Skepparslövs golfbana. Ca en kvarts bilfärd bort finns C4 shopping och på samma tid nås Kristianstad med dess centrum och station. Varmt välkommen på visning i detta charmiga hus!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.