Lasarettsboulevarden 19B / Parkstaden - Egna Hem / Kristianstad

Genomgående tvåa med balkong!

Slutpris
1 060 000 kr
Boarea
52 kvm
Avgift
3 864 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lasarettsboulevarden såldes av oss 2019-07-03. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lasarettsboulevarden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden - Egna Hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Känn dig hemma i denna fina lägenhet med härligt ljusinsläpp från två håll. Lägenheten fördelar sig på ca 52 väldisponerade kvadratmetrar och erbjuder ett trivsamt boende där livet kan ta fart. Bostadsrätten har genomgående ljusa ytskikt som lämnar en neutral bas att inreda efter. Lägenhetens pärla är det trendiga köket med bistrokänsla med kakel långt uppåt väggarna och en läcker Smeg-kyl. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord om så önskas. Via vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong i västerläge. Sovrummet har en inbyggd skjutgarderob och badrummet är helkaklat med tvättmaskin. Den trevliga planlösningen med tydligt avgränsade rum gör dessutom att lägenheten känns större än den egentligen är. Stig in och känn efter själv!
Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Egna Hem

Fint villaområde mitt i stan! Nära till grönområdet Björket för promenader och idrottsplats.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Granne med grönområdet Björket där man njuter av sköna promenader och joggingturer i härlig natur. Här finns även en idrottsplats.

KOMMUNIKATION

Cykel- och gångavstånd till centrum och sjukhus. Stadsbussarna går regelbundet till centrum.

FAMILJELIV

Här finns förskolor i både kommunal och privat regi. Parkskolan och Centralskolan inom gångavstånd.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.