Lasarettsboulevarden 10 / Kristianstad - Östermalm / Kristianstad

Attraktiv bostadsrätt i populära BRF Stormen!

Slutpris
1 825 000 kr
Boarea
84,5 kvm
Avgift
4 011 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lasarettsboulevarden såldes av oss 2019-08-23. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lasarettsboulevarden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva attraktiv bostadsrätt i populära BRF Stormen. Bostadsrätt centralt belägen med närhet till centrum, service och kommunikation. Väldisponerad och genomgående trerumslägenhet på andra våningen. Utsikt både mot lummiga Lasarettsboulevarden och mysig innergård. Stort vardagsrum med gott om plats för umgänge, 2 sovrum i bra storlek, trevligt kök med ljus matplats, helkaklat fräscht badrum med egen tvättmaskin/torktumlare. Huset är praktiskt utrustat med hiss. Lägenhet med fint flöde och bra materialstandard. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.