Lönbladsgatan 1a / Kristianstad- Östermalm / Kristianstad

Välplanerad och trivsam tvårumslägenhet med centralt läge på Östermalm!

Slutpris
1 230 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 397 kr/mån
Rum
2,5 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lönbladsgatan såldes av oss 2019-10-07. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lönbladsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad- Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad och trivsam lägenhet i riktigt bra skick. En ljus tvåa med sociala ytor och fönster i flera väderstreck. Här saknas inget!  Lägenheten bjuder oss på nytt kök från 2018, sovrum med stora garderober, möblerbar inre hall, vardagsrum med matplats och badrum med dusch och egen tvättmaskin.

Det centrala läget som utmärker Lönbladsgatan och den här delen av Kristianstad- Östermalm är oslagbart! Ta med en vän och ge dig ut bland butiker, restauranger, caféer och barer – allt inom ett stenkast från bostaden. Här är det lätt att trivas för den som vill bo i händelsernas centrum.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Tips & inspiration