Lönbladsgatan 5 A / Kristianstad-Östermalm / Kristianstad

3:a på Östermalm!

Slutpris
1 375 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
3 952 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-03-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lönbladsgatan såldes av oss 2020-03-08. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Lönbladsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt planerad genomgående 3:a med två fina sovrum, nyrenoverat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Kök med liten matplats och riktigt stort vardagsrum med plats för både soffan, medierna och matplatsen. Från vardagsrummet når vi balkongen som är solsäkert placerad. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.