Öllsjövägen 15 L / Öllsjö / Kristianstad

Fin marklägenhet om 4 RoK i Öllsjö!

Slutpris
1 195 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 605 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2015-03-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Öllsjövägen såldes av oss 2015-03-11. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Öllsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öllsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

4:a i nyskick i lugnt kvarter i Öllsjö. Lägenheten om 81 kvm är i riktigt fint skick med golv av ekparkett, ljust målade väggar och tak. Rymligt badrum med dusch och plats för tvättmaskin och torktumlare. Härligt kök med öppen planlösning mot vardagsrum och 3 stycken fina sovrum. Altan med västersol och liten täppa. I avgiften på 5 605 kr/månad ingår värme, vatten, hushållsel, parkeringsplats och renhållning. Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.