Öllsjövägen 13L / Öllsjö / Kristianstad

Modernt boende med egen uteplats!

Slutpris
1 455 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
3 518 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns)
Såld
2019-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Öllsjövägen såldes av oss 2019-02-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Öllsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öllsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Till Öllsjövägen 13 L välkomnas du till ett modernt boende från 2014! En väl genomtänkt tvåa om ca 53 m² med praktisk planlösning, kök och vardagsrum i anslutning till varandra. Sällskapsytorna fortsätter direkt utanför med en härlig uteplats i sydväst meds både trädäck och gräsmatta samt inramning av häck. Här sitter man gott och njuter. Utöver detta finns badrum med dusch och tvättmöjligheter, sovrum med plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren intill. Här bor ni i lugna kvarter där stadsbussarna går regelbundet och minuter från Vä centrum där det också finns både matbutik, café och vårdcentral. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lotta Sandberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.