Öllsjövägen 13d / Öllsjö / Kristianstad

Trivsam 3:a i Öllsjö!

Slutpris
1 415 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 726 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns)
Såld
2020-11-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Öllsjövägen såldes av oss 2020-11-12. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Öllsjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Öllsjö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns en fin 3:a till salu med adressen Öllsjövägen 13D. Vi finner en fin och välskött lägenhet om 3 rum och kök samt härligt stor balkong. Vi bjuds på stor hall, 2 härliga sovrum, kök med matplats och vardgasrum i öppen planlösning. Badrummet har duschbadkar från Svedbergs, snygg inredning och tvättpelare. Här finns även hiss och parkering ingår i avgiften. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öllsjö

Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i sydvästra delen av Kristianstad.

NÖJE

Från Öllsjö har du nära till Kristianstad centrum och där finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Här finns fina motionsslingor att promenera eller jogga runt. I Vä, några kilometer iväg hittar du fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad, det finns även fina cykelvägar.

FAMILJELIV

I Öllsjö finns flera olika förskolor att välja mellan. På Öllsjöskolan går barnen hela grundskolan. Gymnasium finns flera olika alternativ i Kristianstad.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.