Oxhagsvägen 15 / Sommarlust / Kristianstad

Trerummare på Sommarlust!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
75.5 kvm
Avgift
3 609 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxhagsvägen såldes av oss 2020-09-07. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Oxhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarlust är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Till Oxhagsvägen 15 välkomnas du till en ljus och välplanerad trea på tredje våningen. Lägenheten som är på 75,5 kvm erbjuder två bra sovrum, ljust fint vardagsrum med plats för såväl matbord som soffgrupp och utgång till mysig inglasad balkong. Praktiskt ljust kök med vita köksluckor och plats för matbord. Duschrum som renoverade i samband med stambyte 2004. Goda parkeringsmöjligheter och endast ett stenkast från all service och kommunikation. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sommarlust

Attraktivt och lugnt område nära till centrum.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter iväg.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gångavstånd till centrala Kristianstad och tågstationen. Bussarna går regelbundet och det går snabbt in till stan.

FAMILJELIV

Det finns flera olika förskolor att välja mellan, bland annat en förskola med Montessori inriktning. Närmaste skola är Parkskolan. Högskolan når du med en cykeltur. På Sommarlust finns bland annat Coop och en Kinarestaurang.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.