Sadelmakaregatan 1B / Kristianstad-Söder / Kristianstad

Smakfull lägenhet med fina detaljer på söder!

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 515 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sadelmakaregatan såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Sadelmakaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen in! Högt upp på toppenläge på Söder nära stan ligger denna trivsamma genomgående lägenhet. Högt i tak, vacker fiskbensparkett och bevarade originaldetaljer ger lägenheten fin karaktär. Lägenheten är väldisponerad och ytsmart. Stort härligt vardagsrum med gott om plats för umgänge, mysig balkong i söderläge, fräscht modernt kök med mysig matplats, ljuvligt sovrum och helkaklat badrum. Här bor du lugnt och har nära till service och kommunikation. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Söder

På Söder bor man centralt i Kristianstad och har nära till det mesta! Här finns villor, flerfamiljshus och konferens- & kontorsområdet Yllan.

NÖJE

Vattenriket med rikt djurliv. Tivoliparken för lekplatser och evenemang. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker, teater, bio och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång- & cykelavstånd till tåg- och busstation. Från Söder har man dessutom nära till påfarten till E22, som lätt tar dig vidare i Skåne.

FAMILJELIV

Bra förskolor inom cykel- och gångavstånd. Grundskolor finns det ett flertal olika att välja mellan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.