Stenbacksvägen 48 / Vä - Kristianstad / Kristianstad

Trivsamt 1-plans gavelradhus i familjevänliga Vä!

Slutpris
1 000 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
6 997 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-10-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Stenbacksvägen såldes av oss 2020-10-26. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Stenbacksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vä - Kristianstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till detta trevliga 1-plans gavelradhus i trivsamma Vä! Bostadsrätt lugnt beläget i bästa sydvästläge med rymlig insynsskyddad trädgård. Väldisponerat och trivsamt boende med bra planlösning. Generöst vardagsrum gott om plats för umgänge med utgång till härlig uteplats, två mysiga sovrum i bra storlek, rymligt ljust kök med inbjudande matplats och fint burspråk, badrum, egen tvättstuga och smarta förvaringsutrymmen. Den stensatta uteplatsen på trädgårdssidan inbjuder till sköna stunder med vänner och familj. På framsidan kan man njuta av morgonkaffet på altandäck under tak. Här har du carport och förråd intill ditt boende. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Öllsjö

Trivsamt och barnvänligt bostadsområde i sydvästra delen av Kristianstad.

NÖJE

Från Öllsjö har du nära till Kristianstad centrum och där finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Här finns fina motionsslingor att promenera eller jogga runt. I Vä, några kilometer iväg hittar du fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad, det finns även fina cykelvägar.

FAMILJELIV

I Öllsjö finns flera olika förskolor att välja mellan. På Öllsjöskolan går barnen hela grundskolan. Gymnasium finns flera olika alternativ i Kristianstad.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.