Olofsgatan 8

Olofsgatan 8

Slutpris

1 650 000 kr


Kvidinge— Åstorp

Olofsgatan 8


Slutpris
1 650 000 kr

Kvidinge— Åstorp

Mycket trevligt hus på stor tomt med stor parkeringsyta och rymlig sidobyggnad.

Varmt välkomna till denna mycket trevliga villa som har haft en och samma ägare senaste 50 åren och är mycket välskött!

Man parkerar smidigt bilarna på den stora uppfarten eller in i garaget. In via det stora uterummet kliver man sen in i en rymlig hall med bra utrymme både för att hänga av ytterkläder, ställa skorna eller förvara saker i garderoberna. Direkt till höger har vi det stora vardagsrummet som är ljust och har utrymme både för ett stort matbord och tv möblemang. Sedan har vi badrummet som är helkaklat och där finns handfat med bra förvaring och spegel, toalett, duschhörna samt tvättmaskin. På badrummet är det spotlights i taket samt golvvärme. Köket är väldigt stort och har både utrymme för matplats och köks-ö. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn och micro samt stor kyl och frys. Köket är genomgående och väldigt ljus då man har ljusinsläpp från tre väderstreck. På entréplanet har man ett stort sovrum där man har plats för dubbelsäng. På ovanplanet hittar vi sen en hall samt tre sovrum.

Här bor man inte bara i ett trevligt hus men även på en fantastisk tomt. Förutom huset har man också en stor extra byggnad med garage, förråd och även hobbyrum. Alla möjligheter finns! Trädgården har flera uteplatser både under tak och utan tak där man kan sitta och njuta av vattenspelet i den lilla trädgårdsdammen.

Säljarna planerar att teckna en säljarförsäkring för dolda fel. Detta är en trygghet inte bara för säljarna men även för er som köpare.

Kvidinge är en liten by som tillhör Åstorps kommun och ligger längs med riksväg 21 som går mellan Helsingborg och Kristianstad. Byn ligger mellan Åstorp och Klippan och här bor cirka 2000 invånare och bebyggelsen består till större del av villor. I Kvidinge finns en nyare byggd pågatågstation som tar en till Hässleholm och Helsingborg där man sedan kan ta sig vidare till resten av landet. I byn finns livsmedelsaffären Matöppet, pizzerior, café m.m. Här finns grundskola för årskurs F-6 och två förskolor. Kvidinge har även ett friluftsbad som även besöks av bybor från orterna omkring Kvidinge.

Missa inte chansen att bli ägare till detta välplanerade och trevliga hus, anmäl ert intresse redan idag!


Boarea/biarea
101/63 kvm
Driftkostnad
40 306 kr/år
Tomtarea
1 234 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-04-28

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Olofsgatan såldes av oss 2023-04-28. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på Olofsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.