Fårabökevägen 329 / Högalid / Kvidinge / Åstorp

Mycket trevligt fritidshus som används som permanentboende!

Slutpris
500 000 kr
Boarea
57 kvm
Driftkostnad
31 273 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-10-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på fårabökevägen såldes av oss 2020-10-22. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på fårabökevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Högalid är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Letar du efter en plats där du kan landa i den stressade vardagen och bara vara? En plats fri från trafik och buller? Då är ni varmt välkomna till Högalids fritidsområde! Området har en mix av permanentboenden och fritidsboenden omsluten av Söderåsens vackra natur med täta skogar och ängar. Stugan ligger på en arrendetomt som är hela 1000 kvm. Genom samfälligheten har man gemensamt vatten och vägskötsel. Det är dock pågående att få kommunalt avlopp och vatten på området och köparna kommer behöva räkna med en anslutningsavgift på 139 500 kr samt kostnad för att gräva på egna tomten. Det är även på gång med fiber via IP-only.

Huset erbjuder en rymlig hall med separat förråd, ett kök utrustat med ugn med spis och fläkt, kyl och frys. Det finns även ett badrum med dusch och toalett. Huset har stort vardagsrum med utrymme för både en stor soffgrupp samt stort matbord. Här finns även en mysig braskamin som är fullt fungerande. Även sovrummet är stort och rymmer både stor dubbelsäng och har bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Det finns även ett fint gästrum i förråd/gästbyggnaden.

Tidigare ägare har lämnat uppgift i frågelista att de gjorde större renoveringar under 2017. Altanen fick nytt golv och stomme, nya ytterväggar, ny stomme och panel vid köksgaveln, nya rör från toaletten till trekammarbrunnen.

Det tar cirka 30-35 minuter med bil till Helsingborg. Närmsta by är Kvidinge där det finns affärer, tågstation, skola m.m. Med tåg tar det cirka 30 minuter till Helsingborg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.